DESPRE NOI:

Activitatea de brokeraj in asigurari maritime a inceput in cadrul S.C. FAIRWAY MARITIME SERVICES S.R.L. Constanta, companie infiintata in anul 1992 de catre asociati care aveau experienta in flota maritima comerciala romana (NAVROM), atat in ceea ce priveste conducerea navelor pe mare, cat si exploatarea lor prin departamentele de la uscat (navlosiri, litigii maritime si asigurari, management la nivel de conducere companie).

FAIRWAY MARITIME SERVICES S.R.L. oferea si presta o larga gama de servicii de consultanta maritima : brokeraj de navlosiri, inspectii la nave si marfuri, brokeraj de asigurari maritime pentru nave, marfuri si raspundere fata de terti, instrumentare si reglementare litigii maritime generate atat din executarea de contracte maritime cat si din politele de asigurare in momentul materializarii unor riscuri, avarii comune si particulare.

Incepand cu anul 2001, prin efectul legii care a reglementat activitatile de asigurare, reasigurare si brokeraj, s-a infiintat S.C. FAIRWAY BROKER DE ASIGURARE S.R.L. Constanta cu obiect unic de activitate – intermediere in asigurari, preluand activitatea specifica inceputa in anul 1992.Echipa noastra este formata din:

Viorica Mitrea -M.Ec.

Capt. Aurel Ionescu - M.Ec.

detalii

Serviciile pe care le oferim

cu seriozitate, responsabilitate, angajament

 

detalii

Ne puteti contacta

prin urmatoarele metode:detalii

Fairway - brokerul de asigurari de care ai nevoie!.